Aliens bespreekkamer collage

Winning proposal

 

De offerte is een cruciaal communicatiemoment in de salesfunnel. Toch merkte één van onze klanten in 2014 op dat zij veel aandacht besteedden aan het werven van klanten, maar die laatste stap vluchtig afwerkten. Daarom legden zij bij ons de vraag neer om dit te verbeteren.

Geautomatiseerde offertetool

Wij maakten een opzet voor hun offertes. Reacties waren lovend, maar het proces van een offerte opstellen was tijdsintensief. Al snel ontstond het idee dat dit simpeler en sneller moest kunnen. Daarop besloot Aliens om het maken van offertes te automatiseren. In eigen huis bouwden we een online tool die van offertes een volwaardig communicatiemiddel maakt. Winning Proposal was een feit.

Snel een goede offerte maken

Verschillende nationale en internationale organisaties gebruiken Winning Proposal. Vooraf ingevulde content maakt het makkelijk om snel een foutloze offerte samen te stellen. Gebruikers ervaren voordelen als tijdswinst, uniformiteit en een aantrekkelijke vormgeving. Hun prospects complimenteren hen over de manier waarop hun wensen in de offerte naar voren komen. Met als belangrijkste resultaat: de conversies op offertes stijgen.

Aliens Marketing IT

In drie jaar is Winning Proposal uitgegroeid tot een volwassen, op zichzelf staand product. Daarom is het in 2017 ondergebracht in de nieuwe bv Aliens Marketing IT.

De voordelen van Winning Proposal

  • Legt de nadruk op specifieke klantwensen
  • Straalt professionaliteit en deskundigheid uit
  • Alle content vooraf ingevuld
  • Versterkt het imago van de verzender
  • Zorgt voor een hogere conversie
  • Inzicht in statistieken over openen en lezen

 

Meer weten? Ga naar winningproposal.nl.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.