Aliens muur collage

Werkwijze

 

Aliens is specialist in creatieve communicatie. Samen met u zetten we ons in om uw merk nog sterker te maken. Daarvoor hanteren we een bewezen werkwijze die we volledig toespitsen op uw situatie. Om de geformuleerde doelen te bereiken, hanteren we een benadering die één of meerdere van de volgende onderdelen bevat:

 

  1. Creatie en strategie
  2. Vormgeving & realisatie van alle middelen, inclusief content creatie
  3. Marketing automation met zelfontwikkelde en bestaande softwareoplossingen

 

Bij elk onderdeel van de benadering houden we de gestelde doelen voor ogen. Vanuit drie dimensies sturen we op het realiseren van uw ambities: van prospects klanten maken, van bestaande klanten betere klanten en van klanten ambassadeurs. Door te denken en handelen vanuit deze dimensies, presteert u nóg beter en maken we samen uw ambities waar.

Presteer beter

Accelerating performance in marketing and sales: daar staat Aliens voor. Met onze creatieve invalshoek weten we doelgroepen te raken. Daarbij zetten we de nieuwste technische mogelijkheden in om scherp te targeten en inzicht te krijgen in de doelgroep: onmisbaar bij succesvolle marketing. De effectiviteit van uw campagnes staat immers altijd voorop. Daarom meten we alles wat we doen, analyseren we de resultaten en voeren we aan de hand hiervan verbeteringen door. Zo bent u verzekerd van een aanpak die werkt.

Complete marketingaanpak

Onze benadering bestaat onder andere uit de inzet van mailings, offertes, website, bannering, content marketing, social media en brochures. Ook het door ons ontwikkelde Winning Proposal is een bewezen effectief marketingmiddel waarmee u de kans vergroot dat prospects klanten worden. Winning Proposal is een applicatie waarmee gebruikers eenvoudig offertes opbouwen die een volwaardig communicatiemiddel zijn en daarmee opvallen. Met deze complete marketingaanpak voegen we waarde toe aan uw merk.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Marketing automation

Voor effectieve communicatie combineert Aliens de bewezen aanpak met bestaande marketing software. Dit maakt het mogelijk om elke klant en prospect op een persoonlijke, passende manier te benaderen. We targeten bijvoorbeeld op basis van de kennis die we hebben over een klant, of op basis van een interesseprofiel dat is samengesteld aan de hand van klikgedrag. Aan de hand van deze gegevens bepalen we met marketing automation de exacte invulling van een benadering die creatief én effectief is.

Maak kennis met Aliens

Wat is belangrijk voor uw bedrijf? Waaruit haalt u de grootste omzet? Op welke punten wilt u groeien? Deze vragen vormen het vertrekpunt in het eerste gesprek. Als we uw situatie helder hebben, gaan we samen aan de slag om dit te vertalen naar een concrete aanpak. Met co-creatie komen we tot de beste resultaten. Dat kan een volledig nieuwe positionering zijn, maar ook de inzet van innovatieve communicatiemiddelen en automatiseringssystemen om de campagnes zo effectief mogelijk in te zetten. Zo realiseren wij: accelerating performance in marketing and sales.

Communicatieplan

Een nieuwe positionering vraagt om een beproefde benadering. Dankzij onze achtergrond in marketing en creatieve communicatie, weten wij precies hoe we het effectiefst te werk gaan om uw merk opnieuw in de markt te zetten. Ook bij het bouwen van een nieuwe website gaan we gestructureerd te werk. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.