Vacature Office Manager - Foto van een kantoorruimte in het Aliens Reclamebureau

Over ons

 

Aliens is opgericht in 1989. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een fullservice-reclamebureau in ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van 20 mensen. Met opvallend veel klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. Accelerating performance in marketing and sales: dat is waar we voor staan.

 

Ons specialisme? Wij luisteren, denken vooruit, leven ons in in uw bedrijf en spelen in op veranderingen. Om zo tot een krachtige strategie en onderscheidende creatieve communicatie te komen. Met onze jarenlange ervaring als fullservice-reclamebureau weten wij de juiste snaar te raken. Dankzij ons gevarieerde klantenpakket maken we kennis met diverse branches, markten en doelgroepen. Dat levert nieuwe inzichten op. Inzichten die we vervolgens effectief inzetten voor onze klanten.

 

De te verrichten werkzaamheden zijn afhankelijk van vraag en ambitie. In de positioneringsfase helpen wij u met het vaststellen van de propositie en de verdere communicatiestrategie. Zijn die al helder, dan is Aliens een inspirerende sparringpartner.

 

Wij maken graag kennis met u. U ook met ons? Neem dan contact op.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.